Ååå som jeg gleder meg og bildestrøm

Det er vår og jeg venter på en dukke. Den ble sendt i dag. Jeg er spent som et lite barn. Jeg gleder meg sånn. 

Fredager er fredagskos og jeg tok noen søte bilder. Jeg likte i alle fall å jobbe med dem. Jeg brukte søte sokker. Modellen er Freakstyle BJD Eve, min Karishma. Hun vet ikke helt om hun vil bli lege likevel, hun trenger i alle fall en pust i bakken (jada, det er en dukke jeg skriver om). Hvordan ser fredagskvelden din ut? 
 

#bjd #dukker #foto

4 kommentarer

Så kule bilder.:)

Eva Nygaard

20.03.2015 kl.16:19

Fint at du GLEDER deg! Håper pakka kommer snart, da! Og at du blir fornøyd!

Fredagen min er full av snøfokk. Veldig hvitt ute! Men arbeidsrommet mitt er fullt av stoffbiter i glade farger, og jeg elsker å sette dem sammen på forskjellige måter. Og så baker jeg i ettermiddag. Har nettopp satt den andre porsjonen med gjærdeig som skal bli sprø baguetter. Med gresskarkjerner og solsikkefrø. Ha en fin kveld, Helene!

kamerailomma

20.03.2015 kl.20:18

Eva Nygaard: Så utrolig fint du har glade stoffbiter! Håper baguettene smaker. Ønsker deg en god natt etterhvert.

kamerailomma

20.03.2015 kl.20:18

Maren Helgemo: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

kamerailomma

kamerailomma

31, Oslo

Hei. Her er mitt blikk på detaljer. Dukker er fotomodeller på mange av bildene. Jeg bruker det som er nært meg. Jeg ser i det små. Jeg vil dele fototips og møte andre fotografer. Om bildet jeg har tatt ikke er ok at jeg bruker, kontakt meg og jeg tar det bort med en gang. Legg gjerne igjen en kommentar. Da oppdager jeg din blogg lettere også. In English: Hi, Here is my sight of details. Dolls are the models on many pics, showing out phototips and things like that. If I use a picture you do not like me to use, just contact me and I remove it. If you enjoy the blog, I am happy if you leave a note/comment too!

Kategorier

Arkiv

hits