Linkerunde

Den første linkerunden på bloggen min, er det to blogger med på. 

Den første er Carinas. Du finner den her: www.carina123.blogg.no
Hun skriver blogg om hva hun gjør og det som faller henne inn.

Den andre er Veras blogg. Den er om hverdag, mote, sminke, anbefalinger og "alt fra himmel til jord", som hun skriver selv. Bloggen hennes finner du her: http://verathomming.blogg.no

Vil du dele bloggen din? Bli med på neste linkerunde neste fredag. Jeg lager et innlegg for den allerede i morgen, så kan du kommentere i det om du vil være med.

Ha en fin bloggaften!  

 

2 kommentarer

Så morro! Bloggen min er: beccaalexandra.blogg.no

kamerailomma

20.03.2015 kl.21:04

Becca Alexandra: Skriv på innlegget der jeg inviterer til ny loggrunde i morgen også, så er du med. Skriv gjerne litt om hva du skriver om.

Skriv en ny kommentar

kamerailomma

kamerailomma

31, Oslo

Hei. Her er mitt blikk på detaljer. Dukker er fotomodeller på mange av bildene. Jeg bruker det som er nært meg. Jeg ser i det små. Jeg vil dele fototips og møte andre fotografer. Om bildet jeg har tatt ikke er ok at jeg bruker, kontakt meg og jeg tar det bort med en gang. Legg gjerne igjen en kommentar. Da oppdager jeg din blogg lettere også. In English: Hi, Here is my sight of details. Dolls are the models on many pics, showing out phototips and things like that. If I use a picture you do not like me to use, just contact me and I remove it. If you enjoy the blog, I am happy if you leave a note/comment too!

Kategorier

Arkiv

hits