Glad-sokkene!

Jeg er glad i sokker og sko. Jeg har laget en kollasj med blogg.no over noen glade sokker. Det er lørdag morgen, og tid for litt lørdagsgodt. Og sokker faller inn under kategorien søtt, om de ikke er svette. Og det er jo aldri helt nye sokker! Hvor går du i dag? 

Jeg står helt stille og venter besøk, eller rettere sagt jeg sitter, og så skal jeg ta litt bilder, også sittende. Og redigere litt. Sånn går no dagan. 

 

Hot Stripe Sock sokker / Sokker i 4-pk / Men’s Ski Sock / Tåtil Sock skidsocka / Kids Ski Socks


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kamerailomma

kamerailomma

31, Oslo

Hei. Her er mitt blikk på detaljer. Dukker er fotomodeller på mange av bildene. Jeg bruker det som er nært meg. Jeg ser i det små. Jeg vil dele fototips og møte andre fotografer. Om bildet jeg har tatt ikke er ok at jeg bruker, kontakt meg og jeg tar det bort med en gang. Legg gjerne igjen en kommentar. Da oppdager jeg din blogg lettere også. In English: Hi, Here is my sight of details. Dolls are the models on many pics, showing out phototips and things like that. If I use a picture you do not like me to use, just contact me and I remove it. If you enjoy the blog, I am happy if you leave a note/comment too!

Kategorier

Arkiv

hits