Den følelsen


Noen ganger, er det godt å kjenne på litt makt og innflytelse. Når en ebay-butikk ikke leverer som forventet, kan man gi negativ feedback. Jeg pleier ikke gjøre det, og kontakter heller selger og får det oppklart. Men i dag Var selger lite samarbeidsvillig og jeg la igjen en negativ feedback. Det er noe med det. Det skal ikke være sånn at de kan manipulere oss til å ikke legge igjen vår erfaring. Det var min erfaring, og den teller. 

I dag har jeg tatt noen veldig fine bilder. Jeg har ikke redigert de ferdig enda, men det kommer en bildestrøm senere i dag. Først bare deler jeg et bilde av styrke og sårbarhet. For jeg kjenner på begge deler når jeg legger igjen negativ feedback. Modellen var Freakstyle Bjd Eve, tatt med sigma 105 mm. Close up. 

 

4 kommentarer

Diva Andrea Nyhus

23.03.2015 kl.14:36

Flinke Prinsesse Helene :) Ikke la noen behandle deg dårlig vettu...<3

kamerailomma

23.03.2015 kl.14:46

Diva Andrea Nyhus: takk! Snakkes på face? Missing you Diva.

Eva Nygaard

24.03.2015 kl.14:07

Jeg er helt sikker på at de fleste sjelden eller aldri gidder å klage! Og det er jo dumt om en ikke sier ifra om dårlige varer eller manglende service!

kamerailomma

24.03.2015 kl.18:15

Eva Nygaard: På ebay er det feedback system. Men selgerne vil ikke ha negativ feedback, så de sender mail om at man skal skrive til dem først osv. Jeg gjorde det, men det rettet jo ikke på saken.

Skriv en ny kommentar

kamerailomma

kamerailomma

31, Oslo

Hei. Her er mitt blikk på detaljer. Dukker er fotomodeller på mange av bildene. Jeg bruker det som er nært meg. Jeg ser i det små. Jeg vil dele fototips og møte andre fotografer. Om bildet jeg har tatt ikke er ok at jeg bruker, kontakt meg og jeg tar det bort med en gang. Legg gjerne igjen en kommentar. Da oppdager jeg din blogg lettere også. In English: Hi, Here is my sight of details. Dolls are the models on many pics, showing out phototips and things like that. If I use a picture you do not like me to use, just contact me and I remove it. If you enjoy the blog, I am happy if you leave a note/comment too!

Kategorier

Arkiv

hits