Smågodtkrigen, marginer og den lille forskjellen

Det nærmer seg påske, og butikkene vil kapre kundene (les: oss). 6.90 for smågodt på prix. 5.90 på Bunnpris. 4.90 på Coop Obs. 4.80 på Rema 1000. Det er alltid en vinner. Men krigen er ikke over. Det er enda ikke påske. Men det er jammen lave priser! Plutselig faller de med priser på 7.90 tvers igjennom påskelabyrinten. Skal du fyllle egget?  Jeg har ideer til andre ting å supplere med i et stort egg. Det er garn til de strikkeglade, lego til kidsa, puslespill, blader osv. Selv ville jeg hatt et egg fylt med dukkeklær. Det er den lille forskjellen som utgjør alt. 


#foto #dukker #reklame #tilbud #annonser #påske #godt #irrealdoll

2 kommentarer

Eva Nygaard

24.03.2015 kl.14:03

Egentlig bryr jeg meg katta om påske-egg! - Men dersom det var fylt med regnbue-quiltetråd-sneller....... ;) Klem til deg, Helene, - om du vil!

kamerailomma

24.03.2015 kl.18:16

Eva Nygaard: Da sier jeg voff! Du fortjener et egg fylt av trådsneller.

Skriv en ny kommentar

kamerailomma

kamerailomma

31, Oslo

Hei. Her er mitt blikk på detaljer. Dukker er fotomodeller på mange av bildene. Jeg bruker det som er nært meg. Jeg ser i det små. Jeg vil dele fototips og møte andre fotografer. Om bildet jeg har tatt ikke er ok at jeg bruker, kontakt meg og jeg tar det bort med en gang. Legg gjerne igjen en kommentar. Da oppdager jeg din blogg lettere også. In English: Hi, Here is my sight of details. Dolls are the models on many pics, showing out phototips and things like that. If I use a picture you do not like me to use, just contact me and I remove it. If you enjoy the blog, I am happy if you leave a note/comment too!

Kategorier

Arkiv

hits