En verden i svart/hvitt

Noen dager, er tyngre enn andre. Noen dager er så små at de bare har plass til triste tanker. Noen dager er så store at man blir maktesløs og slåss mot klokka. For noen ganger, er dagene så krevende og så lange. Noen andre sitter med makten. Og jeg er maktesløs. 

Det blir sjelden ballanse. Derfor, i en verden av svart/hvitt, har jeg redigert et bilde. Jeg fotograferte det i dag formiddag. Modell Irrealdoll Ino. Håper du liker det du ser. 


#blogg #tanker #irrealdoll #illustrasjon #blackandwhite
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kamerailomma

kamerailomma

31, Oslo

Hei. Her er mitt blikk på detaljer. Dukker er fotomodeller på mange av bildene. Jeg bruker det som er nært meg. Jeg ser i det små. Jeg vil dele fototips og møte andre fotografer. Om bildet jeg har tatt ikke er ok at jeg bruker, kontakt meg og jeg tar det bort med en gang. Legg gjerne igjen en kommentar. Da oppdager jeg din blogg lettere også. In English: Hi, Here is my sight of details. Dolls are the models on many pics, showing out phototips and things like that. If I use a picture you do not like me to use, just contact me and I remove it. If you enjoy the blog, I am happy if you leave a note/comment too!

Kategorier

Arkiv

hits