Besøk (og gjerne følg) min blogg om Asperger syndrom

Velkommen til siden min  http://aspergerinformator.com Dette er en side om å oppleve verden annerledes. Vil du vite hvordan det er? Jeg er innspirert av svenske Paula Tilli som blogger om Asperger på svensk. Jeg vil informere om Asperger syndrom, en autismespektertilstand kalt Aspergers syndrom.  fordi det er så mange som ikke kjenner til Asperger eller autisme. Asperger syndrom (F84.5) er en av flere diagnoser innen autismespekteret. Det er mange fordommer, som at personer med Asperger ikke bryr seg om andre mennesker, og man møter også  mange forventninger til hvordan man skal være fordi man er intellektuelt smart. Da kan man vel være som alle andre?


Asperger syndrom er et sosialt, usynlig handicap. Man har noen vanskeligheter og noen styrker på andre områder.

Jeg skal prøve å skrive et innlegg hver dag. Følg gjerne bloggen min via mail! Da blir jeg glad. Det er sånn hodet mitt fungerer, logisk. Hvis én, kanskje du, følger, er jeg litt mer verdifull. Mye kan måles i tall. At én er mer enn ingen, er opplagt. Håper bloggen min er til informasjon og inspirasjon.

Bloggen vil ikke være om behandlingen jeg får. Det er en privatsak. Det vil være generelt om Asperger. Vær også oppmerksom på at alle med Asperger syndrom er unike. Ingen opplever det helt likt, akkurat som at ulike Nordmenn opplever verden ulikt. Mange med Asperger syndrom har også tilleggsvansker.

Legg gjerne igjen en kommentar på innleggene du leser, så vet jeg at du har vært her. Det er bare å stille spørsmål, så skal jeg forsøke å svare etter beste evne. Personer med Asperger har evner!


#asperger syndrom #enannerledesblogg #link

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kamerailomma

kamerailomma

31, Oslo

Hei. Her er mitt blikk på detaljer. Dukker er fotomodeller på mange av bildene. Jeg bruker det som er nært meg. Jeg ser i det små. Jeg vil dele fototips og møte andre fotografer. Om bildet jeg har tatt ikke er ok at jeg bruker, kontakt meg og jeg tar det bort med en gang. Legg gjerne igjen en kommentar. Da oppdager jeg din blogg lettere også. In English: Hi, Here is my sight of details. Dolls are the models on many pics, showing out phototips and things like that. If I use a picture you do not like me to use, just contact me and I remove it. If you enjoy the blog, I am happy if you leave a note/comment too!

Kategorier

Arkiv

hits